Nejkrásnější šperky aneb eppi.cz

Ahoj Všichni,
vítám vás u dnešního příspěvku, který se bude věnovat stránce, teda spíše eshopu eppi.cz . Myslím, že eppi zná již mnoho lidí, ale abych neochudila ty, kteří ne, raději to vysvětlím. Eppi je vlastně eshop, který nabízí široký výběr šperků, prsteny, náušnice, náhrdelníky, náramky a přívěsky. Každý šperk je obohacen určitým kamenem, najdete zde opravdu širokou škálů od klasického zlata, stříbra a drahých kamenů až po samotné diamanty. Mně osobně se eshop líbí opravdu moc a vyniká mnoha zajímavými parametry.


1. Zákaznický servis
Já si myslím, že zákaznický servis je jedna z důležitých věcí eshopu, jakmile tohle nebude fungovat, nebude fungovat ani celý eshop. Je to jako kynuté těsto bez kvasnic. Ovšem tady musím servis opravdu pochválit. Komunikace je velice rychlá a do dne se vám dostane odpovědi. Navíc nabízí eppi více možností, kde je můžete kontaktovat. Jedním z nich je FB stránka a email, samozřejmě. Ale pokud se vám toto nechce absolovovat, stačí se spojit se servisem pomocí live chatu, který funguje během celého týdne. Servis je neskutečně příjemný a ti lidé vám dokáží pomoci s čímkoli, pokud si nevíte rady, nebojte se je kontaktovat.

2. Certifikát pravosti šperku
Určitě spoustu lidí řeší dilema, když kupuje šperky na internetu, jestli jsou pravé či nepravé. Tady se ovšem vůbec bát nemusíte! Ke šperkům typu zlata, stříbra a drahých kamenů je dodán certifikát od eppi. K samotným diamantům a šperkům z nich, je přidán certifikát od těch nejdůvěrnějších laboratoří (GIA, IGI, EGL).

3. Doživotní záruka, opravy, čištení šperků
Další plus, a to podle mého názoru docela výrazné, je že ke každému šperku je doživotní záruka. Šperky jsou velice kvalitní a je málo pravděpodobné, že by nastal nějaký problém ale kdyby, eshop vám zdarma opraví poškozenou část, nebo vymění, a pokud oprava nebude možná, dostanete peníze zpět. Navíc, i po letech koupě konkrétního šperku z eppi, si můžete nechat šperk bezplatně vyčisitit a opravit drobná poškození, způsobená denním nošením :)

4. Luxusní balení
Čím se mi tento eshop opravdu líbí, a myslím že hlavně dívkám se to zalíbí, je balení. To vám opravdu vytrhne dech, jaká je to krása. Každý šperk má svojí krásnou krabičku ovázanou stužkou a vevnitř je led světýlko, které se aktivuje při otevření krabičky♥.
No není to nádhera!

5. Doprava zdarma
Tento eshop nabízí navíc i dopravu zdarma. Spoustu eshopů má šíleně přepálené jen ceny dopravy, ale eppi má zdarma dopravu, bez ohledu na to, jak drahý šperk si u nich zakoupíte.

A pokud jste to dočetli až sem, zasloužíte si odměnu. Dostala jsem příležitost od marketingového oddělení a byl mi vygenerován vlastní kód: LOOKSBYSTEP. Při zadání tohoto kódu v objednávce získáte automatickou slevu 5% na celý nákup. A to platí nejen na české stránce ale i na slovenské, eppi.sk. Myslím, že po přečtění tohoto příspěvku už nemůžete váhat.

Přeji vám krásný den a ještě krásnější nákup na eppi♥
Looksbystep

Link: https://www.eppi.cz/