Eshop Air Max&Fashion

Ahoj všichni,
Dnes tu vám pro vás takový malý TIP. Na Facebooku jsem objevila takový úžasný eshop, a tak jsem se rozhodla že vám ho také představím. Tento "facebookový eshop" se jmenuje Eshop Air Max&Fashion. Mají tam opravdu spoustu věcí a do těch nejzajímavějších patří : Nike AirMaxy, hodinky Calvin Klein, spodní prádlo Calvin Klein, Pandora přívěšky, MK kabelky, Swarovski kryty na Iphony... A abyste byli dostatečně napumpovaní tímto nádherným zbožím, tak vám sem ještě přidám obrázky a ceny :) Jinak když se vrátím třeba k domluvě tak ta musím říct že je suprová, slečna se snaží maximálně. A vždy se pokusí vyhovět vaším poptávkám. Doprava je možná i na dobírku, což si myslím že je hodně velký plus +!! :) Ale už vás nebudu napínat a jdeme na ukázku zboží:

1. Nike AirMax

Toto jsou nádherné AirMaxky které podle mě úplně všude neseženete. Kombinace béžové s růžovo-červenými barvami je nádherná a ještě k tomu ten drobný květinovaný vzor, myslím že toto osloví skoro každou slečnu, možná i paní. Na tomto eshopu je seženete za úžasných 1450Kč + doprava 160Kč a to je na AirMaxy podle mě dost dobrá cena. Škála velikostí je také dost velká, tento typ AirMaxů je ve velikostech 36-40 takže i v tomto ohledu si vyberete, horší pak je dodací lhůta jelikož tento model je na objednávku, ale kdoby si na tohle nepočkal, to se vyplatí! :)

2. Calvin Klein kalhotky

Teď tu máme nádherné kalhotky od Calvina Kleina, a víte kolik stojí jedny!? Jedny stojí pouze 150Kč! Šedivé mají velikost XS-M ostatní XS-L, to můžete vidět na obrázku, ale pokud byste měli zájem o pánské boxerky, nebo tepláčky od CK jak dámské tak pánské nebojte se slečně ozvat a ona se vám pokusí váš vybraný produkt objednat. :)


3. Calvin Klein hodinky

A dalším produktem jsou tyto úžasné CK hodinky, které na tomto úžasném eshopu seženete za pouhých 650Kč, no kdoby tohle nechtěl!!

4. Swarovski kryt na IPhone

A tohle je úžasný Swarovski kryt který je naprosto geniální, a máte zaručeno že budete originální!

5. Pandora přívěšky

A tohle jsou již zmiňované Pandora přívěšky! Pokud nemáte možnost se dostat do kamenného obchodu, nezoufejte! Zde si můžete rovněž objednat Pandora přívěsky, ba i celý komplet, nebo pouze náramek! A pokud chcete celý tento komplet bude vás to stát 1800Kč. Ceny :
400kč/1ks
700kč/2ks
1000kč/3ks
Každý další ks 200kč


tak tohle by byla taková menší specifikace.. :DD
Looksbystep ♥