BIO kosmetika aneb NUSPRING.CZ

Ahoj všichni,
vítám vás u dnešního příspěvku po dlouhé, ale dlouhé době, za to se samozřejmě moc omlouvám, nicméně tento příspěvek bude o stránce, spíše českém populárním eshopu NUSPRING. Mnoha z vás to možná vnukne nějakou vzpomínku, ale spoustu z vás také určitě ne. Mnoho kolegyň jak z blogerské branže tak i z těch kanálů youtubových totiž už tento eshop také pořádně prozkoumali a vyzkoušeli. Ani já nebudu výjimkou a pár řádků vám o nich napíšu. :)
Nuspring je český eshop, který se zaměřuje na prodej především lokální české kosmetiky ale také i slovenské a kvalitní zahraniční. 

1. Tento eshop nabízí tu nejlepší a nejkvalitnější kosmetiku co jen si můžete přát a věřím že si v jejich produktech ihned najdete oblibu. Na tyto kosmetické produkty jsou využity kvalitní bio suroviny, které neobsaují žádné barviva a další zbytečné látky.:)

2. Jejich produkty navíc nejsou testovány na zvířatech, což je v dnešním světě celkem nemožná úloha. A především králíci jsou oběťmi těchto "kosmetických pokusů", ovšem nusping je výjimkou. 

3. Jedna z řad kosmetiky konkrétně Soaphoria je navíc 100% veganská, takže si tu najdou svůj šálek kávy i vegani. :)

4. Než se kosmetika nabízená touto stránkou dostane pořádně na trh a do povědomí vašich duší, je nejprve testována. A to nikoli na zvířatech ale testují ji nejdříve sami na sobě a pokud produkt je dobrý, putuje k dalším příslušníkům rodiny a až potom se samotný produkt dostane na světla internetu, na eshop. :)

5. Pokud si nevíte rady, jaký produkt a z jaké řady máte zvolit, nezoufejte. Nuspring má svůj vlastní FB i blog, na kterém se dozvíte spoustu recenzí na určité produkty a dokonce i rady samotné dermatoložky, která vám váš dotaz ráda zodpoví a poradí vám s vašemy problémy.

Tohle je asi těch TOP 5 úžasných věcí, kterými se Nuspring.cz prezentuje. Samozřejmě by se toho dalo napsat daleko a daleko více, ale myslím že tento rozsah článku vám pro nastínění tohoto eshopu úplně stačí. 
Doufám že i vy jste se tímto inspirovali a honem půjdete kliknout na jejich eshop, blog a nebo FB stránku, na které se jmenují: NuSpring Česká republika. Určitě jim tam zanechte like, ať vám už žádná novinka neunikne.

Mějte se krásně a u dalšího příspěvku
Ahooj♥