#1 Tipy od Step

Ahoj všichni,
Vítám vás u nové série, která se jmenuje Tipy od Step. Tato série bude vycházet min. 4x měsíčně, a budou to takové tipy na různé oblečení, doplňky, botky atd. Dnes jsem si pro vás připravila 2 tipy na plavky a 2 tipy na botky, doufám že se vám tato série zalíbí, a i nadále jí budete bedlivě sledovat. Jinak jsem vám ještě chtěla říci že všechny produkty které budou zmíněny seženete na "facebookovém eshopu" Sirena Fashion - Luxusní levná móda (odkaz bude dole pod příspěvkem). Nebudeme to okecávat a jdeme na to!

1. Dvoudílné plavky

Tyto plavky když jsem uviděla, tak mi bylo jasné, že vám je musím ukázat. Jsou to dvoudílné plavky, které mají zajímavé detaily se zlatými zipy jak na spodním tak i na horním díle. Vzhledem moho trošku připomínat triangl plavky. Mně se osobně moc líbí barvy které jsou na plavkách, jsou pěkně sladěny a spolu s detaily zlatých zipů je to moc pěkné. Tyto plavky seženete v normálních velikostech S,M,L,XL, mají objednací číslo  #112 a stojí 500Kč. Všechny detailní obrázky a tabulky velikostí, rozměry se dozvíte na stránkách (eshopu).

2. Jednodílné plavky

Tak a tyto plavky to je přesně druhá varianta a to jsou plavky jednodílné. Na těchto plavkách se mi zalíbila hned na první pohled jasně až neonově růžová barvička, která je na plavkách a dává jim vlastně takovou zajímavost. Také ale detaily lesklých kamínků, které vás na slunci rozzáří. Tyto plavky seženete ve třech velikostech S,M,L s objednacím číslem #110 a stojí 500Kč. Zase se všechny detailní rozměry a tabulku velikostí dozvíte na eshopu.

3. Sandálky

Teď vám představím jedny botičky a konkrétně sandálky. Mně se hned od pohledu zalíbily detaily těch kytiček, a to je také to, co tyto sandálky ozvláštňuje. Na eshopu je mají jak v této bílé barvičce, tak i v béžové (fotku uvidíte na eshopu), můžete si je zakoupit v jedné z pěti velikostí a to v 35,36,37,38 nebo 39. Mají objednávadí kód #160 a stojí pouhých 349Kč.
všechny detailní obrázky, rozměry, velikosti... uvidíte na eshopu.

4. Boty na platformě

Teď to jsou zase pro změnu trošku jiné botky. Tyto jsou na poměrně vysoké platformě. Zajímavostí je vlastně takový gumový vzhled botiček, gumová mašlička a gumový pásek kolem kotníku. Celkově jsou tyto botky zajímavé, ale nejsou nijak extravagantní apod., takže si myslím že není problém si je vzít i do společnosti, ale samozřejmě je potřeba mít nějakou univerzálnějsí barvičku ne třeba neonově žlutou :D. Tyto botky seženete na eshopu pěti velikostech 35,36,37,38 a 39, mají objednávací kód #159 a stojí 749Kč. Můžete si je objednat v jedné ze čtyřech barev, béžové, řerné, tmavě modré ale i v růžové. Všechny fotky, rozměry znovu na eshopu.

Toto by byl tedy #1 první díl z této dá se říci série, sekce a já se těším už zase na další, a doufám že i vy se těšíte.
Takže u dalšího dílu zase ČUSÍK!

Looksbystep♥

Sirena Fashion : https://www.facebook.com/pages/Sirena-Fashion-Luxusn%C3%AD-levn%C3%A1-m%C3%B3da/815371495192400