Růžový svět aneb pinkies.cz

Ahoj všichni,
Předem, než tento článek začne, bych se chtěla omluvit za svou momentální neaktivitu. Stojí za tím mnoho příčin, ale já jsem ráda, že se zase blogu můžu věnovat a že můžu psát články pro lidi, kteří má tvorba baví a kteří tu stále zůstali. Možná i jako poděkování jsem si připravila tento článek, který se týká eshopu pinkies.cz. Mnoho lidí možná už tuší, o co se asi bude jednat a ti, kteří ne, se to rychle dozví, takže čtěte dál!
Jak jsem již říkala, dnešní článek se bude týkat eshopu pinkies.cz. Jedná se o český eshop, který nabízí sortiment značky Victoria´s Secret. Tato značka je myslím každému známá a v dnešní době i hodně dotazovaná a populární. Proto také vznikají v České republice eshopy, které toho zboží nabízí s minimální přirážkou, aby si i lidé, kteří nezavítají do kamenných obchodů VS, měli možnost, si toto zboží koupit. Pinkies.cz je jedna z nich. V eshopu mají širokou škálu nabízeného zboží, ať už se jedná o podprsenky, kalhotky, sportovní oblečení, kosmetiku, doplňky, zkrátka všechno, na co si vzpomenete a myslím, že si každý přijde na své. V nabídce tohoto eshopu je i mnoho střihů kalhotek a to jak tanga, tak cheeky a cheekster střihy. Push up podprsenky, krajkové, sportovní, to všechno tam můžete naleznout a každý si vybere, to co mu vyhovuje a co preferuje! 
Pokud i vy něco takového sháníte, určitě tento eshop navštivte. Navíc je ke každému nákupu doprava zdarma a VS taštička jako dárek! Tak neváhejte a mrkněte se tam!
Krásnou první adventní neděli všem!♥