Pomoc na dobrou věc!

Ahoj všichni,
Název tohoto příspěvku vás možná trochu zarazil, ale ano, přesně o tom bude dnešní článek. Ikdyž je to věc, která se na mém blogu často nevidí, právě dnes se jí budeme zabývat. A tím slovem je POMOC. Každý někdy zažil pocit, kdy potřeboval pomoc, ale v mnoha případech jsou tyto "záchvatové" stavy úplně zbytečné. Častokrát si říkám, co jen si ti lidé mohou vymyslet. Někdo pláče nad tím, že má starý mobil a to nemluvíme o tom, že ho má třeba 3 měsíce, druzí umírají hlady v Africe. Nemusí to být pouze hlad, může to být i rakovina a spoustu dalšího. Můžeme pomoci zlepšit životní prostředí, přispět na zásobu vody nebo na vzdělání dětí, kteří nemají vhodné podmínky, jako třeba my v Česku. Je toho spoustu a člověk si často ani neuvědomuje, jak ti lidé trpí. Můžeme to ale změnit! V Česku se začal hodně probírat jeden projekt, který předtím už obletěl téměř celý svět a ten projekt se jmenuje: 1:Face Watch! Možná už jste o tomto projektu slyšeli. Jedná se o to, že vy si zakoupíte hodinky, které momentálně jsou v ČR dostupné ve 3 typech s tím, že každý typ má několik barevných kombinací. Koupí těchto hodinek pomůžete na "charitu". Pokud si zakoupíte bílé, ty jsou na hlad, tak tím nakrmíte 20 lidí, pokud zakoupíte modré, které jsou na životní prostředí, vysadí se 1 strom do krajiny atd. Teď vám představím typy hodinek + jejich význam:

1. Classic

První z těchto hodinek nesou název Classic a jsou to první hodinky, které byly "projektem" 1:Face vydány. Mají silikonový pásek a zrcadlový display. Na stranách jsou tlačítka, kterými se ovládá chod hodinek:) Dostupné jsou v mnoha barevných kombinací od bílé, bílo-žluté a oranžové až po růžovou, modrou nebo černou :) Tyto hodinky jsou v Česku prodejné za 1199Kč.

2. Touchscreen

Touchscreen hodinky, to je taková, dá se řící "starší novinka". Mám pocit, že jsou v prodeji od konce minulého roku. Je to vlastně na způsob Classic, akorát nemají tlačítka z boku a jsou dotykové. Vynikají také jinou barevnou kombinací, která se spíše drží při straně. Jsou využity převázně obvyklé kombinace jako např. černá se stříbrnou, dají se zakoupit za 2299Kč a podporují všechny organizace.

3. :M 

Posledním typem je nová kolekce :M. Jedná se o krásné hodinky, které už nejsou digitální jako předešlé dva typy, ale jsou to klasické hodinky s ručičkami. Je možné je zakoupit v různých barvách ciferníku, zlaté, stříbrné a rosegold. Barvy pásků jsou také různé, to podle toho, na jakou charitu jsou určeny. Tyto nádherné hodinky zakoupíte za 2199Kč.

Všechny tyto nádherné hodinky zakoupíte na stránce www.1facewatch.cz 

Mějte se krásně!
Ahoooj♥



ou rozděleny podle chr