Harry Potter!

Ahoj všichni,
Dnešní článek se bude týkat, jak už jste si jistě v názvu přečetli, Harryho Pottera. Troufám si říct, že skoro každý už tuto populární sérii filmů viděl, nebo alespoň jeden z nich. Tyto filmy v čele s hlavním hrdinou Harrym obletěly celý svět a našly si zalíbení u mnoha diváků z celého světa. Pokud vám film pořád nic neříká, určitě jste ale zabrousili a knižní sérii, která je rovněž povedená. Nejlepší na ní je to, že si v ní najde něco každý. Můžou ji číst jak starší lidé, tak děti okolo 12 let věku a každý to vezme z jiného úhlu pohledu. Nic méně, tohle byl takový malý úvod k mému článku, ale my se dnes budeme zabývat konkrétně zbrusu novými Harry Potter jelly beans. Klasické jelly beans určitě všichni znáte, jde o hravé želé fazolky různých příchutí, ale teď se výrobci vytasili s absolutní novinkou a to jsou právě ty Harry Potter. 
I my nekouzelníci máme možnost ochutnat barevné želé fazolky laděné právě k těmto filmům a knižní sérii. Co třeba mýdlo, shnilé vejce, tráva nebo žížala. Troufnete si ochutnat? Tato krabička obsahuje 20 speciálních příchutí, které vás zaskočí, to vám garantuji. Navíc se tyto fazolky skvěle hodí na zábavu s přáteli, jako jelly beans challenge. Zahrajte si s kamarády a zkuste uhádnout jakou příchuť jste si vytáhli právě vy! 

Pokud vás tenhle článek tak nějak navnadil a měli byste zájem o koupi, neváhejte! Na eshopu www.naminy.cz si můžete tyto hravé fazolky objednat a to pouze za 84Kč, navíc zde mají i další druhy, a to nejen jelly beans. 
Mějte se krásně!♥

Looksbystep