#Benefit high brow!

Ahoj krásky, setkala jsem se s ohlasy na předešlý článek a Benefitem, a proto jsem se dnes rozhodla v této sérii pokračovat. Dneska bude řeč o dvou produktech na obočí. Zatím vám neřeknu o jakých, nechte se překvapit, ale troufám si říct, že vám je to zcela jasné! Jdeme na to!

Benefit High brow glow♥
Prvním produktem je Benefit High brow glow, čili rozjasňující tužka pod obočí ve světlé šampaňsko-růžové barvičce. Je to dost známý a často diskutovaný produkt, takže myslím, že ho nemusím nijak dlouze uvádět. Dokáže vaše obočí nádherně vymodelovat, zvýraznit a to stačí jen jedna jediná linka pod vaším obočím a dosáhnete krásného zvýraznění, záře a lesku. Pro dokonalý finish se mohou ještě trochu zvýraznit vnitřní koutky očí, což díký krémové textuře této tužky absolutně dosáhnete. Nejenže vaše obočí bude krásně "rozsvícené", ale i oční okolí bude projasněné a prozářené. A ještě takový malý tip nakonec. Pokud  chcete propojit nádherné obočí s ještě nádhernějším líčením očí, nebojte se experimentovat. Čím tmavší, tím lepší, protože kontrast světlého okolí pod obočím s tmavýma očima je více než nádherný. Nezapomeňte však na to, že stíny by měly být matné, aby byly protikladné k lesklé rozjasňující tužce. Tahle tužka vás nezklame a uvidíte, že po prvním použití ji nebudete chtít dát z ruky!♥

Benefit High brow♥
Druhým produktem je benefit high brow, což je dá se říci bráška minulého produktu! Ačkoli si může spoustu lidí myslet, že jsou to totožné produkty, není tomu tak, ikdyž jsou si dosti podobné! Zatímco High brow glow pencil má za úkol okolí obočí rozjasnit, High brow převážně zvýrazňuje a tak nějak "dotvořuje" obočí. Barva je také věc odlišná od předešlého produktu, jelikož tato tužka má odstín více do růžova! Co se týče aplikace, je to stejné. produkt se nanáší jako oblouk pod obočí a poté se "blendí", roztírá, čímž se vytvoří krásný efekt vyššího obočí. Jinak cena, textura, balení, toto už je ve směs stejná písnička, ale přesto se najde plno věcí odlišných, díky kterým tyto produkty lidi "baví"♥. Navíc je tento produkt vhodný pro všechny tóny pleti, ačkoli je dostupný pouze v jedné barevné variantě. Nemusíte tak trávit mnoho času vybíráním správného odstínu a můžete býát naprosto v klidu.

Doufám, že jsem Vás tímto příspěvkem znovu inspirovala a třeba Vám pomohla, pokud důmáte nad koupí nějakého z těchto 2 produktů. Pokud byste si i přesto nebyli jisti, můžete Benefit s dotazy kontaktovat a to jak na email, tak na jejich FB stránku, na které jsou moc příjemní a odpovídají do hodiny! 

Krásný Beneden!♥